Един от най-интересните двубои в кръга, ако не и най-интересният, ще бъде този между Тотнъм и Уотфорд. Най-вече до интригата за това кой ще прекъсне своята впечатляваща победна серия – и двата тима са с по три успеха от началото на сезона.

„Стършелите“ се развихриха в началото на кампанията, а Трой Дийни не просто тича, направо лети по терена. Тотнъм от своя страна премаза Манчестър Юнайтед в последния кръг и сега изглежда като новия голям фаворит за челните места в края на сезона.

Серията трябва да продължи на „Викъридж Роуд“, но няма да бъде никак лесно. Уотфорд ще се бори за всяка точка оттук до края на сезона, а подобни напечени домакинства винаги са в плюс за тима на Хави Грасия.

Емоционална развръзка в края на срещата и обрат за Тотнъм е риск, който може да бъде поет. Преднина за Уотфорд на почивката и обрат за „шпорите“ е с коефициент 21,00. Гол на Трой Дийни през първите 45 минути се котира при 66,00. Все огромни коефициенти, които дават немалки шансове за печалба.

Тотнъм от своя страна ще разчита на острието си Хари Кейн – негово попадение в мача е със ставка 15,00. „Оувърът“ също си заслужава – 1,70.