Парма - Ювентус

Ювентус стартира победоносно кампанията в Серия А. „Бианконерите“ вече записаха два успеха – над Киево (3:2) и Лацио (2:0), и смело гледат към осмото „Скудето“.

Голямата покупка от лятото Кристиано Роналдо обаче все още търси първия си гол с новия си отбор. Той бе в последния мач срещу „римските орли“, но сантиметри го разделиха от това да се разпише. 

Днешният двубой с Парма е идеален случай, в който Кристиано да вкара. Новакът едва ли ще даде много отпор на „Старата госпожа“ и по-скоро ще опита да неутрализира силните страни на съперника. Роналдо обаче е показвал, че не му трябват много мачове, за да отбележи дебютното си попаднеие в даден турнир или първенства – очаква се да го направи в третия си опит с екипа на Юве.

Коефициентът Роналдо да открие резултатат е 12, 00, което е много примамливо предложение предвид ниската ставка от 1,14 за успех над торинци.

Головете в полза на „бианконерите“ също трябва да са минимум два, така че решението да се търси победа с хендикап на Юве – 3, 50, изглежда рационално.