Франция – Холандия

Световният шампион Франция излиза срещу Холандия във втория си мач от Лигата на нациите. В първата си среща „петлите“ завършиха 0:0 срещу Германия. Това ще бъде дебютен мач за „лалетата“ в Група 1 на Лига „А“ в новосформирания турнир на УЕФА.

Франция не успя да отбележи попадение на Германия, но сега пред родна публика едва ли пропусне да го стори. 

Бенжамен Менди може би ще замени Люка Ернандес на левия бек, а ако Дешан иска да изглежда по-офанзивно, по всяка вероятност ще извади Блес Матюиди от 11-те.

За Холандия – легендата Уесли Снайдер се отказа емоционално от националния отбор преди няколко дни в контролата с Перу в Амстердам. Дарил Янмаат, Патрик ван Анхолт и Стефан де Фрай би трябвало да оформят дефанзивния вал на Холандия в срещата в схемата 3-4-2-1.

Поради огромната класа на двата тима, срещата обещава голове. Все пак световните шампиони са явен фаворит с оглед на играчите си и славата, която донесоха те преди два месеца в Русия. Холандия със сигурност не е този отбор на Холандия, който да плаши съперниците, както преди години. В момента „лалетата“ са доста по-безопасен и предвидим тим.

Победа за Франция е със ставка 1,50, докато успех за гостите – 6,00. Равенството е 4,33. По-вероятно е все пак Франция да отбележи първия гол в двубоя – ставка 6,00. Успех с два гола разлика за „петлите“ също не е за изпускане – 13,00. „Ъндърът“ на срещата е 2,07, а „оувърът“ 1,72 с оглед на потенциала, с който разполагат домакините.