България започна „лъвски“ Лигата на нациите, надделявайки над Словения. Ние се намираме в Група 3 на Лига „С“ в надпреварата, заедно с тимове на Норвегия и Кипър.

След първите три точки, България се изправя срещу другия тим спечелил пълен комплект след първия мач – Норвегия. „Викингите” записаха успех над Кипър с 2:0.

Единствен Васил Божиков е с травма в нашия лагер, а останалите момчета са на разположение на Петър Хубчев. България би трябвало да съумее да вкара гол на тима, който го победи в среща от Европейските квалификации преди три години.

Норвегия разчитат на високите си играчи в защита и атака, на дълги подавания, на битка и физическо надделяване. Ако България все пак съумее да се опази от опасните топки в наказателното си поле, може да има големи шансове у дома. Нашите се превърнаха в тим, който печели големи мачове пред родна публика. Дали това ще бъде поредният?

Успех за нашите се равнява със ставка 2,55, което е много примамлив коефициент.

Равенство – 3,10, докато победа за съперника – 2,87.

Всеки един от тези варианти може донесе сериозни печалби, като всеки един от знаците е възможен.

Точен резултат 1:0 за нашия тим е с коефициент - 7,00, а ранно попадение за България – 13,00. „Ъндърът“ или под 2,5 гола е оценен на 1,53.